Mercedes til prisen av en Golf

Her får du luksusbiler til lavpris.

DROSJE-FAVORITTEN: Men det er en grunn til at så mange valger E-Klasse nettopp for å frakte mennesker. Nå får du en med lav kilometer for en hyggelig penge.
DROSJE-FAVORITTEN: Men det er en grunn til at så mange valger E-Klasse nettopp for å frakte mennesker. Nå får du en med lav kilometer for en hyggelig penge. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hjertet har lyst på en ting, fornuft og lommebok tillater noe helt annet. Det klassiske dilemmaet når ny bil skal handles inn.

Valget mellom en fem år gammel bil du har lyst på, og en forholdvis ny bil du bare har litt lyst på, blir en vurderingssak der fonuften som regel trekker det lengste strået.

Men nå er det en gang sånn at bil for mange er mer enn et framkomstmiddel som skal frakte noe fra A til B, og det er da bilen du har lyst på kommer inn i bildet. Bilen som virkelig har egenskaper du ønsker deg. Den du gjerne tar en omvei hjem fra jobben i.

Hvor ble pengene av? En rekke dyre biler holder seg faktisk uforskammet bra i pris, selv om en del av dem nok koster nokså mye å drifte med servicer, dyre reperasjoner og lignende. Se på en klassisk Porsche 911 for eksempel - den kan du ha det moro med, å kvitte deg med uten å nødvendigvis ha tapt masse penger. Men det finnes eksempler på det motsatte, der noen er mer ekstreme enn andre.

Vi har tatt en kjapp kikk på nett, og funnet fra noen bilmodeller til noen lunde fornuftig pris, som kostet vesentlig mer som nye biler for få år tilbake.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer