Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Merket av skam: Marte og Cathrine vet hva det vil si å bli stirret på

De møter blikk som sier at de burde ta seg sammen.

KOLS OG OVERVEKT: Kols-syke Cathrine Simonsen (t.v) og fedmeopererte Marte Lavinia Berggreen har begge kjent på skammen. Her forteller de sin historie om hva det har gjort med dem. Foto: Gry Traaen
KOLS OG OVERVEKT: Kols-syke Cathrine Simonsen (t.v) og fedmeopererte Marte Lavinia Berggreen har begge kjent på skammen. Her forteller de sin historie om hva det har gjort med dem. Foto: Gry Traaen Vis mer

Hun sto der i den grønne kjolen, og blikkene vendte seg mot henne. Følelsen var ny og nesten magisk. Det var sommeren 2010 og to år siden hun hadde gjennomgått operasjonen som endret kroppen hennes totalt.

Før operasjonen veide hun 130 kilo, nå stoppet vektnålen på 68. Før ble Marte Lavinia Berggreen sett og oversett som tjukk. Nå så alle øynene en vakker kvinne.

- Jeg heiv meg på dating den sommeren. Det var kjempegøy, men samtidig følte jeg at jeg lurte alle guttene. Under klærne var jeg ikke fin. Huden var slapp, puppene hang. Det var som å pakke inn en «bajs» i fint innpakningspapir. Jeg kunne ikke leve opp til den pakka jeg framsto som, og jeg følte at jeg måtte unnskylde meg, sier Marte, og legger til at hun gjerne skulle ha opplevd den sommeren om igjen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?