Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

«Mesternes mester»-Helene fryktet for bestevennen. - Jeg var livredd for å miste deg, Stian

Helene Olafsen glemmer aldri dagen hun ble hjelpeløst vitne til Stian Sivertzens dødskamp.

HARDT PRØVET:
<span style="background-color: initial;">Stian Sivertzen har sett&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">døden i hvitøyet, og det er et&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">mirakel at han er i live. Helene&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">Olafsen har vært hans store&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">støtte gjennom de vanskelige p</span><span style="background-color: initial;">eriodene. Foto: Espen Solli, privat og Erlend Haugen</span>
HARDT PRØVET: Stian Sivertzen har sett døden i hvitøyet, og det er et mirakel at han er i live. Helene Olafsen har vært hans store støtte gjennom de vanskelige periodene. Foto: Espen Solli, privat og Erlend Haugen Vis mer

Snowboardgrenen Snowcross er regnet som den tøffeste av de tøffe ekstremsportene, og i «Mesternes mester» fikk Helene Olafsen (27) vist hvor tøff, sterk og allsidig hun er.

I finalen mot den tidligere skihopperen Anders Jacobsen var hun nære å bli den første kvinnelige vinneren av «Mesternes Mester», men Jacobsen trakk det lengste strået.

Gjennom hele idrettskarrieren har hun og bestekompisen Stian Sivertzen (27) fulgt og støttet hverandre i tykt og tynt. Og det har virkelig vært noen harde prøvelser.

- Første gangen vi møttes var i 1998 på en konkurranse i Kirkerudbakken. Da vi begynte å reise sammen, ble vi bare bedre og bedre venner. Det var som å ha med søstera mi på tur, sier en munter Stian Sivertzen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr 1 uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr 1 måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr 3 måneder. 2,76 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Alle abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?