«Mesternes mester»-Helene fryktet for bestevennen. - Jeg var livredd for å miste deg, Stian

Helene Olafsen glemmer aldri dagen hun ble hjelpeløst vitne til Stian Sivertzens dødskamp.

HARDT PRØVET:
Stian Sivertzen har sett døden i hvitøyet, og det er et mirakel at han er i live. Helene Olafsen har vært hans store støtte gjennom de vanskelige periodene. Foto: Espen Solli, privat og Erlend Haugen
HARDT PRØVET: Stian Sivertzen har sett døden i hvitøyet, og det er et mirakel at han er i live. Helene Olafsen har vært hans store støtte gjennom de vanskelige periodene. Foto: Espen Solli, privat og Erlend Haugen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Snowboardgrenen Snowcross er regnet som den tøffeste av de tøffe ekstremsportene, og i «Mesternes mester» fikk Helene Olafsen (27) vist hvor tøff, sterk og allsidig hun er.

I finalen mot den tidligere skihopperen Anders Jacobsen var hun nære å bli den første kvinnelige vinneren av «Mesternes Mester», men Jacobsen trakk det lengste strået.

Gjennom hele idrettskarrieren har hun og bestekompisen Stian Sivertzen (27) fulgt og støttet hverandre i tykt og tynt. Og det har virkelig vært noen harde prøvelser.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer