Metoden: Flat mage uten situps

Personlig trener Monica Søyland er lei av å høre at folk mener 100 situps hver dag er oppskriften på sixpack. Nå deler hun metoden hun mener er både enklere, mindre slitsom - og med enda bedre resultat. Hun får god støtte av ekspert.

GJØR SUKSESS HJEMME: I artikkelen viser Monica Søyland hvilke øvelser hun mener har stor effekt, og som du enkelt kan utføre hjemme. Men hun deler også en annen oppskrift - som gjør at du kan nå målet uten å slite deg ut! Foto: Kristin Svorte / Dagbladet
GJØR SUKSESS HJEMME: I artikkelen viser Monica Søyland hvilke øvelser hun mener har stor effekt, og som du enkelt kan utføre hjemme. Men hun deler også en annen oppskrift - som gjør at du kan nå målet uten å slite deg ut! Foto: Kristin Svorte / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer