<strong>LOUIS VUITTON OG LOUBOUTIN:</strong> Mette-Marit dukket opp på BI med en Pitone Frame-veske fra Prada til kr 20.000. På besøk i Rogaland hadde hun på seg et skjerf fra Louis Vuitton til kr 4400 og Hunter-støvler til kr 1200. Et av hennes favorittskomerker er Christian Louboutin, her ikledd svarte pumps fra merket til kr 4500. Foto: Stella
LOUIS VUITTON OG LOUBOUTIN: Mette-Marit dukket opp på BI med en Pitone Frame-veske fra Prada til kr 20.000. På besøk i Rogaland hadde hun på seg et skjerf fra Louis Vuitton til kr 4400 og Hunter-støvler til kr 1200. Et av hennes favorittskomerker er Christian Louboutin, her ikledd svarte pumps fra merket til kr 4500. Foto: Stella Vis mer

Mette-Marits kjole koster en kvart million

Kronprinsesse Mette-Marit kler seg i eksklusiv design, og har antagelig landets dyreste garderobe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Stilsikre Mette-Marit trenger ikke snu på krona når hun går til innkjøp av vesker, kjoler og sko. Kronprinsessen har en garderobe verdt millioner av kroner!

Til sammenligning har Victoria Beckham en veskesamling verdt 15 millioner.

Eksklusiv design og couture

Vi viser her et lite utvalg av alle de eksklusive klesdrakter, sko og vesker kronprinsesse Mette- Marit (36) har vist seg med den siste tiden.

Bare summen av disse få antrekkene nærmer seg én million kroner, og da er det tydelig at Mette-Marit har en garderobe verdt millioner!

Redaktør i minMote.no, Silje Pedersen (32), har sett på hva kronprinsessens antrekk faktisk koster.

- Det går i eksklusiv design og italiensk couture, sier Pedersen, som ikke utelukker at Mette-Marit har landets dyreste garderobe.

Hvis du vil kle deg som Mette-Marit, så finnes det flere nettbutikker som selger designerklær. Flere av dem selger også eksklusive sko, vesker og solbriller.

Landets dyreste garderobe

- Jeg vil tro at kronprinsessen har en av landets dyreste garderober. Den eneste som kan konkurrere mot henne, er Celina Midelfart, som også har skapene fylt med eksklusive designerklær. Hun har blant annet veldig mye Chanel, sier Silje om kosmetikkdronningen Celina Midelfart (36).

De siste ukene har Mette-Marit dukket opp i en rekke eksklusive designantrekk, blant annet fra Valentino, som er kronprinsessens favorittmerke.

Valentino er regnet for å være det mest eksklusive av designerklær, og at kronprinsessen får tøyet spesialsydd, såkalt «haute couture», gjør ikke prislappen mindre.

- Mette-Marit har hatt en tendens til å være veldig damete, men de siste ukene har hun sett mye bedre ut, med en ny og mer trendy stil, sier Pedersen.

Lite norsk design

Flere motejournalister savner større bruk av norsk design .

- Vi skulle gjerne sett henne oftere i norsk design, mener hun. Spesielt med tanke på at hun er høy beskytter for Norsk Designråd, understreker moteredaktøren.

Mette -Marit holder seg vanligvis til eksklusive, utenlandske merker som Prada, Valentino og Gucci.

Hun har plukket opp mye fra jetsettvennene prinsesse Marie Chantal av Hellas og prinsesse Rosario av Bulgaria, og har flere av de samme kjolene som sine styrtrike venninner.

- Mette-Marit blir alltid avbildet, og er en trendsetter. Men for folk flest er drømmen om å bære plaggene hun har, helt uoppnåelig, bekrefter Silje Pedersen.

Les også:

Ekte designervesker til 500 kroner

Jimmy Choo samarbeider med UGG

Verdens beste designbutikker (interiør)

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.

<strong>SPEAIALSYDD:</strong> Mette-Marit i spesialsydd haute couture kjole fra Valentino under det kongelige bryllupet i Danmark i 2004. Man må vanligvis ut med 250.000 kroner for en slik kjole. Foto: Stella
SPEAIALSYDD: Mette-Marit i spesialsydd haute couture kjole fra Valentino under det kongelige bryllupet i Danmark i 2004. Man må vanligvis ut med 250.000 kroner for en slik kjole. Foto: Stella Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer