Middag fra glass: Gi butter chicken en liten tvist

Ingrediensene som gjør den indiske ferdigsausen enda bedre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det hører til sjeldenhetene at vi tyr til helt ferdige løsninger, men de halvferdige, der vi selv kutter og steker litt grønnsaker og kjøtt, er fine å ha på lur.

Men slike produkter som er laget for å tekkes alle kan noen ganger bli litt uinspirerte. Vi prøver oss frem, har i litt ekstra chili eller en skvis sitron, men tar gjerne imot nye innspill.

Vi har spurt Anjali Pathak, kokk og produktutvikler for den indiske saus- og tilbehørsserien Patak's, om å vise oss de små endringene hun gjør når hun lager middag med saus fra glass.

Litt bedre tid? Prøv Andreas Viestads kyllingryte, som han har spist mer enn 500 ganger eller vår grytepasta, der vi koker spaghetti og saus i samme gryte.

En liten tvist- Når jeg har god tid, lager jeg mat fra bunnen. Men i hverdagen tyr jeg til ferdigsauser, sier Anjali Pathak til Dagbladet.

Selv om Pathak velger ferdigsauser når hun har det travelt, vil det ikke nødvendigvis si at hun alltid følger fremgangsmåten til punkt og prikke.

Med små grep blir maten litt mer spennende. Litt mer autentisk.

I en serie videoer på Dagbladet viser hun hvordan hun med enkle grep spriter opp ferdigmaten. Se også hvordan hun jazzer opp chicken tikka masala.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer