Middagene som nesten lager seg selv

Gode råvarer i en ildfast form i ovnen, og vips er maten klar. Enklere blir det ikke!

SPENNENDE KOMBINASJON: Fisk, valnøtter og bacon i skjønn forening. Foto: MARIT RØTTINGSNES WESTLIE
SPENNENDE KOMBINASJON: Fisk, valnøtter og bacon i skjønn forening. Foto: MARIT RØTTINGSNES WESTLIE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det er lett å ty til fastfood og frossenpizza når tiden er knapp og sulten gnagende.

Gratenger og annen form-mat er et ypperlig alternativ - raskt og enkelt!

Det aller beste er at selv om det noen ganger kan ta litt tid å få ferdig, er tiden du bruker minimal.

Bloggernes favoritter De aller fleste har eller annen variant av lasagna og fiskegrateng på repertoiret (eller et godt forhold til Findus), men hvorfor ikke prøve noe nytt?

Vi har snakket med tre matbloggere om forslag til gode og enkle hveradagsmiddager med det lille ekstra, slik at du kan imponere med nye smaker på kjøkkenet, uten at du trenger å svette over grytene.

Har du absolutt ikke tid til å lage maten selv? Vi har testet næringsinnholdet i fiskegratenger, se hvilken du bør velge.

Kylling-grateng med kokos og bacon Kristine Weber har gitt to kokebøker og skriver bloggen Mat for muskler med fokus på sunn, enkel og proteinrik mat.

Hennes kylling-grateng er super muskelmat!

Til 3 porsjoner trenger du: 700 g kylling 1 liten brokkoli 1/2 pakke bacon 1 boks kokosmelk (vanlig) 1 paprika 3 ss fetaost (i terninger) 1 neve revet gulost salt & pepper

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.