Mindre stress på 4 uker

Stress er sunt - så lenge du mestrer det. Her er oppskriften for å gjenvinne kontrollen i løpet av bare fire uker.

HØYT TEMPO:  En hektisk hverdag kan tappe deg for energi. Sørg for å ta kontroll over stresset. 
Foto: OLE C. H. THOMASSEN / Dagbladet
HØYT TEMPO: En hektisk hverdag kan tappe deg for energi. Sørg for å ta kontroll over stresset. Foto: OLE C. H. THOMASSEN / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet God torsdag): Vekkerklokka uler. Fra displayet lyser tallene 06:45 ildrødt mot deg. Du rekker ikke engang å trekke pusten før du må være på beina, klar til å vekke barn, lage frokost, smøre matpakker, rekke skole og barnehage, og komme deg selv på jobb.

Puh.

Når du endelig dumper ned ved pulten skuldrene like under ørene, hjertet hamrer i brystet — og dokumentbunkene ruver.

- Vi styrer og maser og peser, og glemmer at vi kan velge en annen tilnærming til livet, sier Ann Elin Schüssel i Start Now Coaching.

Gjennom 13 år har Schüssel gjennomført mer enn 10 000 coachingsamtaler. Mange av hennes klienter har stresset mer enn det som har vært godt for dem. Sett grenser - Jeg ser hver dag hvordan for mye stress påvirker negativt, og hvordan superflinke kvinner og menn får mer glede og suksess når de tar tak og reduserer stressnivået. Vi gjør bedre valg med et klart hode og en passe avslappet holdning, både hva angår oppgaver og relasjoner. Jeg har utallige eksempler på at mennesker lykkes mer og er mer lykkelige når de er såpass til stede i seg selv at de tar hensyn til egne behov, setter grenser for sin tilgjengelighet, har mer fokus på hovedoppgavene og har jevnlige øyeblikk med indre ro og tenkning på et overordnet nivå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.