- Mobbing har likhetstrekk med organisert kriminalitet

De som står bak jobber i det skjulte og blir ikke tatt, mener mobbeekspert.

SLIPPER UNNA: Erlend Moen har gitt ut bok om hvordan man avdekker og stanser mobbing i skolen. Han mener de som styrer mobbingen ofte slipper unna. Foto: JACQUES HVISTENDAHL
SLIPPER UNNA: Erlend Moen har gitt ut bok om hvordan man avdekker og stanser mobbing i skolen. Han mener de som styrer mobbingen ofte slipper unna. Foto: JACQUES HVISTENDAHL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det vi ser, stemmer ofte ikke med det som faktisk skjer. Den som utøver den negative handlingen, er gjerne ikke den som står bak. De som befinner seg øverst i pyramiden er ofte elever som er populære og vet hvordan de manipulerer de voksne rundt seg - men de klarer å holde seg skjult, sier Moen.

Han har nylig gitt ut boka «Slik stopper vi mobbing», en håndbok i hvordan man kan identifisere, stoppe og forhindre ny mobbing.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer