Morten Skarshaug (48) måtte amputere hele beinet. Men han er ikke syk nok for en forsikringsutbetaling for «kritisk sykdom»

- Jeg er heldig som lever. 

Måtte amputere: Morten Skarshaug måtte amputere hele venstre beienet etter en hissig infeksjon januar i år. For at han skulle vært dekket av forsikringen, måtte han fjernet f.eks. hånda også. – Det er sikkert mange forsikringstakere som ikke er klar over at de kan risikere å ikke få utbetalt noe som helst, sier han. Foto: Fridgeir Walderhaug
Måtte amputere: Morten Skarshaug måtte amputere hele venstre beienet etter en hissig infeksjon januar i år. For at han skulle vært dekket av forsikringen, måtte han fjernet f.eks. hånda også. – Det er sikkert mange forsikringstakere som ikke er klar over at de kan risikere å ikke få utbetalt noe som helst, sier han. Foto: Fridgeir Walderhaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rett før jul i fjor fikk Morten Skarshaug en langvarig influensa som endte med en hissig streptokokk A-infeksjon. Den varianten er en sjelden, «kjøttetende bakterie» som angriper hud og muskler. I januar måtte beinet amputeres, helt oppe ved hofta.

Livet som maskinist på båtene som frakter forsyninger til offshore-virksomheten var over. Men heldigvis, trodde han, hadde Skarshaug betalt på en forsikring mot kritisk sykdom i fire år.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer