Muffins midt i uka

Uimotståelig gode!

MMM: Sjokolademuffins med lys trøffel på toppen. Foto: Linnea Press
MMM: Sjokolademuffins med lys trøffel på toppen. Foto: Linnea PressVis mer

Muffins ser ut til å være i vinden for tiden. Men, da heter de "cupcakes". (Enkelte muffinsmiljøer ser med olme blikk på cupcake-tilhengerne og vil kraftig understreke at det er fundamentale forskjeller. Vi lar det ligge for denne gang).

Det kan virke som om noen er forbauset over hvor godt det er. For oss som liker muffins er ikke dette akkurat noen nyhet. De er enkle å lage, tar nesten ikke noe tid og du pay-off en halvtime etter at du begynte å måle opp mel og sukker.

Nedenfor finner du et herlig knipp med muffins. Du finner selvsagt den uimotståelige varianten med sjokolade-trøffel-topping. Den litt mørkere søsteren finner du nedenfor. Det er sjokolademuffins som går utrolig fort å lage.

Helt til slutt dukker det opp en litt fjærnere slektning, nemlig den sunne tre-meningen fra Frankrike med havre og blåbær.

Få med deg alt! Følg Sjuve på Twitter eller Facebook (Vi har runda 1000. Nå er målet å doble! Bikka 1600 i dag...)

Vil du ha gode oppskrifter i postkassa di hver fredag? Klikk her

Les også:

Mindre mas: Ti mattips som gjør livet enklere

Slik lager du perfekt pizzabunn

Dette er verdens viktigste grønnsak

Matlaging: Unngå de vanligste feilene

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Saken ble opprinnelig skrevet av Norsk Ukeblad for Klikk.no. Les her.

Slik lager du perfekte muffins Om du er lysten på kake og dét fort, er muffins et veldig godt valg. Sjokolademuffins på 20 minutter Den raskeste veien til ovnsbakt lykke er muffins. Sunne muffins Disse kan du gi barna med god samvittighet. Muffins med sjokoladetrøffel Kake|Bakverk