Verdens lengste cruise

Mye ferie til gode? Dette cruiset går over åtte måneder og besøker 59 land

... Men gratis er det ikke.

ÅTTE MÅNEDER HER? Er du ekstra glad i cruise, har du nå muligheten til å være med det norske skipet Viking Sun verden rundt i 245 dager. Men, det koster. Foto: Viking Ocean Cruises
ÅTTE MÅNEDER HER? Er du ekstra glad i cruise, har du nå muligheten til å være med det norske skipet Viking Sun verden rundt i 245 dager. Men, det koster. Foto: Viking Ocean Cruises Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

31. august neste år kaster «Viking Sun» loss i havna i London, og kommer ikke tilbake før 2. mai året etter.

Det er cruiserederiet Viking Cruises som arrangerer det de selv hevder er verdens lengste cruise - som skal vare i 245 dager og besøke 113 havner i 59 land på alle kontinenter - unntatt Sørpolen, skriver Condè Nast Traveller.

Alt inkludert

Og prisen? Vel, gratis er det ikke. Rederiet har satt billettprisen til drøye 90 000 dollar, om lag 750 000 kroner. Det er dog den rimeligste billetten, i en lugar med egen balkong.

Døgnprisen blir da drøyt 3000 kroner, og det er kanskje ikke så ille for å få se så godt som hele verden?

Inkludert i billetten er nemlig all mat og drikke - drinker inkludert - transport til og fra London på førsteklasse, bagasjetransfer og gratis visa til landene du måtte ønske å gå i land i.

Norsk skip

Skipet, som har plass til 930 passasjerer og blant annet har et stort basseng på dekk i tillegg til en velutrustet spa-avdeling og ei «snøgrotte» om det skulle bli for varmt, vil ta deg både til Island, Karibien, Sør-Amerika (Patagonia inkludert), en rekke havner i Asia, Middelhavet før det returnerer til London neste vår.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer