Nå dekker forsikringen «handlevognbulkene»

Uten bonustap eller høyere grunnpremie.

SURT OG DYRT: den typiske paerkeringsbulken koster gjerne 10 000 kroner å reparere. Tar du det på forsikringen, med påfølgende bonustap, blir det enda dyrere. Nå tilbyr Tryg forsikring å dekke skadene, uten tap av bonus.
SURT OG DYRT: den typiske paerkeringsbulken koster gjerne 10 000 kroner å reparere. Tar du det på forsikringen, med påfølgende bonustap, blir det enda dyrere. Nå tilbyr Tryg forsikring å dekke skadene, uten tap av bonus. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sannsynligvis har du opplevd det selv: Når du kommer ut fra kjøpesenteret og skal hente bilen din på parkeringsplassen har den plutselig fått en liten bulk eller noen stygge riper.

En annen bil har dultet borti, eller noen har vært uforsiktige med handlevogna.

Synderen er selvsagt over alle hauger, og du står der alene - overlatt til frustrasjonene - og utgiftene.

Enorme mørketall Ifølge tall fra forsikringsbransjen gjelder dette hele 60 000 kjøretøy (160 daglig) og med en kostnad på omtrent en halv milliard kroner. 

- Men vi vet at det åpenbart også er store mørketall; vi vet at mange ikke tar dette på forsikringen, så omfanget er mye større enn det vi får melding om. 

- En liten bunk i bildøren din, forårsaket av en uvøren bilist som har parkert ved siden av deg eller tvinger inn en stor handlevogn mellom bilene, vil fort koste 7-9 000 kroner i bare i omlakkering, sier Roald Stigum Olsen, komminikasjonssjef i Tryg Forsikring til Dagbladet.

- Vi regner med at i to av tre tilfeller stikker den som har forvoldt skaden av.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer