Nå går sydenturen for under to tusenlapper

Ferien blir tre ganger dyrere i skoleferien.

MALLORCA:  Nå går turer til Cala D'Or stranden og flere andre steder på Mallorca for under 2000 kroner. Foto: JOHN T. PEDERSEN
MALLORCA: Nå går turer til Cala D'Or stranden og flere andre steder på Mallorca for under 2000 kroner. Foto: JOHN T. PEDERSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Den som vil ha en rimelig Syden-tur må bestemme seg raskt. I år nytter det lite å sitte og vente på at billettene skal bli billigere.

Kutter ned Charterselskapene har kuttet ned på antall reiser i forhold til i fjor. Nå ligger nivået omtrent som det var for to år siden.

Dermed blir det også færre restplasser og billigbilletter.

April og mai har tradisjonelt vært den tida på året da du får gode tilbud på charterturer.

Nå gjelder det å være raskt ute. Det er også tre ekstra fridager i mai, som gjør det mer attraktivt å ta en ekstra Sydenuke i vår.

 Her er de billigste reisene akkurat nå.

Under tusenlappen Hva med en ukestur til Kreta for kr 998 kroner? Riktignok til et uspesifisert bosted. Men et trestjerners hotell til samme ferieøy koster bare noen få hundrelapper mer fra kr 1298 for ei uke.

Mye ledig nå En ukes charterreise til tyrkiske Antalya går for kroner 1190. Det er massevis av ledige plasser til under 1200 kroner fra flere steder i landet enn Gardermoen. Fra Bergen Trondheim, Stavanger, Haugesund og Rygge finnes det billige Sydenturer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer