Nå gjør det ikke noe at hun har forlatt Spotify

Smart musikktjeneste lanserer app.

HØRER DU, TAYLOR? Med bop.fm får du spilt Taylor Swifts musikk, selv om hun har forlatt Spotify. Og nå kommer musikktjenesten med mobilapp til iOS. Foto: SCANPIX
HØRER DU, TAYLOR? Med bop.fm får du spilt Taylor Swifts musikk, selv om hun har forlatt Spotify. Og nå kommer musikktjenesten med mobilapp til iOS. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Mens man tidligere fylte opp mobiltelefoner og MP3-spillere med egen musikk, har mange valgt å gå over til å spille musikk fra strømmetjenester som Spotify og Wimp, eller fra nettsteder som YouTube og Soundcloud.

Fortsatt glad i egen musikk? Vi har testet Sonys nye MP3-spiller

En utfordring er ofte at mye av musikken ikke finnes alle steder. Enkelte artister har valgt ikke å være med på strømmetjenestene selv om musikken deres er å finne på YouTube, og Soundcloud byr ofte på bootleg-låter og gode remixer.

Spiller fra «alle» Vi har omtalt musikktjenesten bop.fm tidligere. En tjeneste som lar deg dele musikk med andre — uavhengig av hvilken tjeneste de foretrekker. Dermed kan du dele en sang på Facebook, og avhengig av hvilken strømmetjeneste folk bruker, spilles den på riktig sted — eller på YouTube/SoundCloud, om de ikke abonnerer på en strømmetjeneste som har sangen i arkivet.

Nå har selskapet sluppet en app som har mye til felles med webversjonen. Den lar deg spille musikk fra flere tjenester, blant annet Spotify (krever Premium-abonnement), YouTube og Soundcloud.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer