Nå har Audi oppgradert

Har fått det den trengte.

OPPGRADERT: Audi A1 ser litt mer tidsriktig ut, men det er under panseret de viktigste endringene har skjedd. Foto: AUDI
OPPGRADERT: Audi A1 ser litt mer tidsriktig ut, men det er under panseret de viktigste endringene har skjedd. Foto: AUDI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Riktignok har vi ikke fått noen ny prisliste, men Audi lover at det ikke vil bli store endringer i prisbildet når en fornyet A1 kommer på markedet i februar.

Det betyr at dette er inngangsbilletten til merket med de fire ringene (som en konkurrent nylig gjorde om til saltkringler!) Og nå oppgraderes altså den kompakte bilen med sportslige ambisjoner, med nye designelementer og nye motorer.

Tre sylindre Sistnevnte først: Audi tar en A2, og dette er den store nyheten. De to 3-sylindrede motorene 1.0 TFSI (bensin) og 1.4 TDI (diesel), er helt nye. Dette er første gang Audi tar i bruk disse nye 3-sylindrede motorene og første med bare tre siden A2 hadde en 3-sylindret dieselmotor i begynnelsen av vårt århundre.

Bensinmotoren 1.0 TFSI yter 95 hestekrefter og har et forbruk oppgitt til 0,43 liter per mil. Det tilsvarer et C02-utstlipp på 99 gram per kilometer, noe man bør kunne forvente i 2014.

Dieselmotoren 1.4 TDI yter 90 hestekrefter og har et forbruk på 0,34 liter per mil, noe som tilsvarer et C02-utstlipp på 89 g/km.

Nye Audi A1 leveres med seks motoralternativer, fire bensinvarianter og to dieselvarianter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer