Nå har de hørt på kundene

Dette er en glimrende bil for Norge.

NY FRONT: Concept-S gjør seg best bemerket ved den nye fronten. Den gamle ble plutselig veldig gammel. Men Mitsubishi forteller at den nye Outlander bare MULIGENS blir slik. Foto: NEWSPRESS
NY FRONT: Concept-S gjør seg best bemerket ved den nye fronten. Den gamle ble plutselig veldig gammel. Men Mitsubishi forteller at den nye Outlander bare MULIGENS blir slik. Foto: NEWSPRESSVis mer

Dinside Vi vil ha SUV med god plass, vi vil ha firehjulsdrift, og vi vil gjerne at den skal gå rimelig. Mitsubishi Outlander tilfredsstiller alt dette, og har derfor alltid vært en populær bil i Norge.
Den gir mye bil for pengene, og den første generasjonen var i tillegg tidlig ute for en slik bil å være. Da den dukket opp som ladbar hybrid i tillegg var det flere som fikk blod på tann.

Andre holdt seg langt unna, for designen har fått kritikk.

Dette har Mitsubishi tenkt å gjøre noe med, og på bilmessen i Paris viser de denne uken frem det de kaller Mitsubishi Outlander PHV Concept-S. S?en skal sikkert tradisjonen tro stå for noe slikt som Sport, et ord som våre øyne ofte misbrukes i bilsammenheng.

For liten? Her er Porsche Cayenne e-hybrid

God tid Mtisubishi er en av de produsentene som fortsatt styrer butikken fra Japan. Det merkes på både metoder for lanseringer og produktene de lanserer. Når de nå har laget en konseptbil av en eksisterende bil, så er det for å vise at det snart kommer en facelift, en oppgradert versjon.

Ryktene sier at denne skal være i Europa i løpet av 2016, altså halvannet år frem i tid.

NESTEN EN GENISTREK

Likevel er det interessant å se hvordan en Outlander av dagens standard kan forvandles til en bil med et langt mer dynamisk utseende. Hele grillarrangementet er endret, og bilen har fått lykter som runder hjørnene i større grad enn før. Alt dette skal i følge Mitsubishi gi en tredimensjonal effekt.

Bak har de gjort noen av de samme grepene, ved å trekke de liggende baklysene nesten tvers over hele bilen, og rundt hjørnene. Dette skal være med på å få bilen til å se bredere ut, og på den måten gi inntrykk av at den ligger bedre mot moder jord.

NÅ OGSÅ SOM VAREBIL

Et nytt indre Innvendig er det nye farger å få, og en spesiell interiørversjon, kalt «Black & Burgundy» skal gi et mer sobert inntrykk.

BAKDELEN: Også bak har bilen fått en modernisert utseende, som ikke er ulikt en eldre Galant stasjonsvogn.  Foto: NEWSPRESS
BAKDELEN: Også bak har bilen fått en modernisert utseende, som ikke er ulikt en eldre Galant stasjonsvogn. Foto: NEWSPRESS Vis mer

Interiøret får flere lakkerte flater for å løfte den opplevde kvalitetsfølelsen et hakk høyere bort fra vanlig hardplast, og det skal også bli mørk treimitasjon å få.

Skinnsetene i denne konseptbilen er håndsydde, men ikke forvent at dette finner veien inn i produksjonsmodellene.

Tre ladbare hybrider i test

I en video skryter Mitsubishi også av at de har gjort bilen stillere. Mye stillere. Dette er noe vi kommer tilbake til når vi får testet bilen, men selv det ligger et stykke frem i tid.

I mellomtiden kan du selv vurdere om Mitsubishi Outlander Concept-S faller i smak. Vi mener at oppfriskningen klart er til det positive.

Saken ble opprinnelig publisert på Dinside Les her.