Nå kan du få en million gnuer på direkten rett i lomma

Et av naturens store underverker sendes «live».

SENDES «LIVE»: Nå kan du få en million gnuer direktesendt rett i lomma på mobilen eller hjem i din egen stue via to daglige livesendinger på mellom 10 og 20 minutter. Foto: STUART PRICE / MAKE IT KENYA / EPA / NTB SCANPIX
SENDES «LIVE»: Nå kan du få en million gnuer direktesendt rett i lomma på mobilen eller hjem i din egen stue via to daglige livesendinger på mellom 10 og 20 minutter. Foto: STUART PRICE / MAKE IT KENYA / EPA / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Har du drømt om å se den store gnuvandringen, men ikke kommet deg på safari i Afrika ennå?

Nå kan du få en million gnuer direktesendt rett i lomma på mobilen eller hjem i din egen stue.

Fram til 5. oktober blir gnuvandringen sendt live på livestream-appen Periscope og livestream-tjenesten på YouTube, melder The Telegraph.

Massevandring Over en million gnuer forflytter seg nå mellom Serengeti i Tanzania og Masai Mara i Kenya.

Med på massevandringen er hundretusener av blant annet thomsongaseller, sebraer og elandantiloper.  

Til sammen er dreier det seg om rundt to millioner dyr, noe som er resulterer i «et øredøvende bråk med karakteristisk gnusnøfting, hylende sebra, millioner av hover som tramper i bakken og støvskyer som pakker de tilsynelatende evigvarende dyreflokkene inn i et mystisk og vakkert slør», skriver World Wide Fund for Nature (WWF).

Så imponerende er dette skuet, at den store migrasjonen ble kåret til et av verdens sju nye naturlige underverker i 2006.

Vandringen er en evig syklus styrt av regntida og på hjemmesiden til danske reiseselskapet Afrikanske horisonter kan du se hvordan den årlige vandringer foregår.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.