Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Eksotisk ferie

Nå kan du fly direkte fra Oslo til denne drømmeøya i Vietnam

Idylliske ferieøyer, kulinariske høydepunkt og vennlig lokalbefolkning: Vietnam er reisemålet for den kresne. I vinter flyr du direkte fra Norge til landets vakreste øy.

LATE DAGER: Mye av poenget med å reise til en tropisk øy må være å tilbringe late dager på stranden. Forholdene er svært gode for nettopp det på Vietnams øyperle Phu Quoc. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
LATE DAGER: Mye av poenget med å reise til en tropisk øy må være å tilbringe late dager på stranden. Forholdene er svært gode for nettopp det på Vietnams øyperle Phu Quoc. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

Hvite strender, palmesus og kokosdrinker under en strålende sol. Når vinteren herjer her hjemme på berget, høres det ut som selve definisjonen på paradis.

Da er det greit å merke seg at charterselskapet TUI for første gang lanserer direkterute til Vietnam og øya Phu Quoc. Øya i Siambukta ved grensen til Kambodsja blir i en periode svært så tilgjengelig fra Oslo, og for nysgjerrige strandløver kan det hende Vietnams øyperle blir en ny favoritt.

Det nye Thailand

Nordmenn har valfartet til Sørøst-Asia i mange år. Kanskje har du vært i Thailand flere ganger, og er klar for å utforske nabolandene – med fokus på sol, strand og slaraffenliv. Da er Vietnam stedet for deg. For en behagelig introduksjon til dette kontrastfylte landet er Phu Quoc for øvrig en god start.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?