Eksotisk ferie

Nå kan du leie «Obamas feriehus» på Hawaii - for 50 000 kroner natta

Her tilbrakte ekspresidenten jula.

PUR LUKSUS: Eks-president Barack Obama tilbragte gjerne julen i dette luksushuset på Hawaii. Nå kan du gjøre det samme. Foto: NTB Scanpix
PUR LUKSUS: Eks-president Barack Obama tilbragte gjerne julen i dette luksushuset på Hawaii. Nå kan du gjøre det samme. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Winter White House» blir det kalt, og ikke uten grunn. For det var her tidligere president Barack Obama ved flere anledninger tok med seg kona Michelle og døtrene Sasha og Malia på juleferie.

Huset heter Paradise Point Estates og ligger ved Kailua Beach på Hawaii, ekspresidentens fødeøy, og inneholder alt en president måtte ha behov for, skriver Expressen.

460 kvadratmeter

Nå er altså eiendommen lagt ut for leie, og for snaue 50 000 norske kroner per natt, får du 460 kvadratmeter å boltre deg på. Eiendommen inneholder fem soverom, fem bad og ti sengeplasser.

Det er også bygget et laguneformet oppvarmet svømmebasseng for kveldsbading, eller i tilfelle Hawaii-sola en sjelden gang skulle glimre med sitt fravær.

Her er også flere svømmebasseng, en kunstig foss, et eget spa-anlegg og en enorm hage. I tillegg selvsagt til treningsfasiliteter og mulighet for egen privat kokk.

Vær obs på at sluttrengjøringa koster deg rundt 8000 kroner ekstra om du skulle velge å bestille.

Mange kjendiser

Du er i tilfelle ikke den eneste. Flere kjendiser har tidligere leid eiendommen. Blant annet har både Angelina Jolie, Emily Blunt, Charlie Sheen og Bradley Cooper bodd her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer