Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Nå kan du reise på charterferie til Burma

Femti- og sekstiåringer vil oppleve verden.

BURMA: Nå kommer Burma i reisekatalogene, men bare for småskalaturisme. Foto: VOISHMEL/AFP/SCANPIX
BURMA: Nå kommer Burma i reisekatalogene, men bare for småskalaturisme. Foto: VOISHMEL/AFP/SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Rolling Stones-generasjonen reiser som aldri før, viser en fersk analyse som Respons analyse har gjennomført for Star Tour.

Blant dem over 55 år, reiste 34 prosent mer enn tre ganger på utenlandsferie i fjor.

I undersøkelsen svarte til sammen 82 prosent i denne aldersgruppen at de har vært utenlands i løpet av de siste 12 månedene.

Flest godt voksne Det er denne godt voksne aldersgruppen som reiser mest på tematurer.

- Dagens femti- og sekstiåringer sitter ikke i en ørelappstol og løser kryssord. Det er en kunnskapstørst, frihetselskende og ikke minst ressurssterk gruppe, sier Lena Petersson, informasjonsdirektør i Star Tour.

Til Burma I år er det 40 år siden Star Tour startet med tematurer. Et tilbud til dem som vil noe annet enn å ligge på stranda i ferien.

I år har reiseoperatøren blant annet rundreise i Burma i sin nye charterkatalogen.

Aktiv ferie Australia og New Zealand er også med som tematur til vinteren, med the Great Barrier Reef, Melbourne og Sydney.

Bali med rafting på Ayunge-elva, matkurs og møte med medisinmannen Ketut Liyer kjent fra boka «Eat, pray, love», står også på programmet.

En rekke temareiser Også Trinidad og Tobago, safari til fots i Kenya, og sykkeltur på den meksikanske Maya-rivieraen, er blant nyhetene til Star Tour.

NEW ZEALAND: Reisemål for eventyrlystne. Foto: SCANPIX
NEW ZEALAND: Reisemål for eventyrlystne. Foto: SCANPIX Vis mer

Selskapet har alt i alt 113 forskjellige temareiser på programmet i år.

Samtidig satser charterarrangøren Ving på Bali til neste vinter, mens Apollo går for fullt på Cuba, som også finnes i de andre arrangørenes kataloger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media