Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Nå kan du spille hovedrollen i ditt livs råeste eventyr

Delta i konkurransen, og få din egen serie på DBTV.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Nå kan du og en venn spille hovedrollen i vinterens vakreste og mest utfordrende actioneventyr.

Er du interessert i friluft er dette konkurransen for deg!

Dagbladet og Mercedes-Benz har satt sammen en konkurransen hvor du har muligheten til å vinne en opplevelsestur i noe av det råeste i norsk natur.

Eventyreren Espen Fadnes inviterer på tur, og utfordrer deg og en venn til virkelig å pushe deres egne grenser.

I løpet av noen innholdsrike dager får dere være med på offpistekjøring og topptur ved Strandafjellet, og isklatring og ryggtravers i Romsdalen.

Det er med andre ord en fordel om dere har hatt ski på beina en gang eller to, og ser lyst på en utfordring.

TOPPTUR: Topptur ved Strandafjellet er blant aktivitetene som står på planen for konkurransevinneren. Foto: ENDRE LØVAAS
TOPPTUR: Topptur ved Strandafjellet er blant aktivitetene som står på planen for konkurransevinneren. Foto: ENDRE LØVAAS Vis mer

Men du trenger ikke være en erfaren toppturentusiast for å delta.

Du får reise med de beste, og sikkerheten ivaretas av svært erfarne fagfolk.

Og skulle utfordringen bli for tøff er det selvsagt lov til å hoppe av og nyte aktivitetene som tilskuer.

Blir tv-serie Vi er skråsikre på at dette blir en opplevelse for livet, og derfor blir selvsagt hele turen foreviget på film av Field Productions.

De spreke filmfolka står bak kinosuksessen «Supervention», hvor de jobbet med blant andre Aksel Lund Svindal og Terje Håkonsen.

Opptakene blir satt sammen til en miniserie, som sendes på DBTV i løpet av våren.

- Ved å kombinere unik norsk natur og fantastiske opplevelser på ski får vinneren muligheten til å se Norge på sitt aller beste, sier Filip Christensen, regissør og produsent i Field Productions.

Vinneren og en venn får foreviget eventyret sitt av et produksjonsteam som bruker både helikopterbilder, goprokamera og det beste utstyret i bransjen.

- Vi tror det blir et godt minne fra turen å se seg selv på denne måten. Normalt jobber vi med verdens beste ski- og snowboardkjørere. Men det er sjelden vi gjør noe sånt med mannen i gata, så dette blir en morsom utfordring også for oss, sier Christensen.

Sikkerhet i fokus I tillegg til deres egne naturopplevelser, får dere også oppleve actionhelten Espen Fadnes på nært hold når han kaster seg utfor et fjell ved Hellesylt i en wingsuit.

Men slapp av, dere skal slippe å hoppe selv.

Sikkerheten rundt vinnernes opplevelser ivaretas av erfarne Tor Olav Naalsund. Han forteller at opplegget skreddersys etter vinnernes forutsetninger og erfaring.

- Vi finner den beste og tryggeste snøen å kjøre i, sånn at turen blir optimal etter gruppas ønsker, sier han.

Under opptakene blir dere fraktet rundt i en Mercedes-Benz GLA, og som bonus får dere disponere bilen i ei uke i etterkant.

Slik deltar du Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å sende oss en video eller et bilde hvor du viser eller forteller oss hvorfor akkurat du fortjener å vinne.

Videoen kan være på maks. 30 sekunder, men trenger du mindre tid gjør ikke det noe.

Om du vil skrike av glede i skiløypa, snøbade, argumentere heftig fra stua eller noe helt annet er helt opp til deg.

Ingenting er for dumt, og bare kreativiteten din (og Norges lover, så klart) setter grenser.

Du kan delta på Instagram, Twitter, via vår Facebook-side eller ved å sende oss en e-post til [email protected].

Videoer og bilder kan du laste opp direkte til vår Facebook-side.

Hvis du deltar via Twitter eller Instagram må du huske å tagge innlegget ditt med #glatur - altså uten D. For at vi skal kunne få inn bidraget ditt, må Twitter- eller Instagram-profilen være offentlig.

OFFPISTE: Hvis du tør har du sjansen til å prøve deg på offpistekjøring. Men det er også lov til å følge det hele som publikum. Foto: ENDRE LØVAAS
OFFPISTE: Hvis du tør har du sjansen til å prøve deg på offpistekjøring. Men det er også lov til å følge det hele som publikum. Foto: ENDRE LØVAAS Vis mer

Konkurranseregler finner du litt lenger ned på denne siden eller på Facebook. Frist for innsendelse er 3. februar klokka 12 på formiddagen.

Lykke til!

Hele Norges coronakart