Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Nå kommer Norges-suksessen i ny utgave

Nissans bestselger nærmer seg.

STRENG FRONT: Vi synes nye Qashqai har en klart mer markert personlighet enn dagens modell. Foto: NISSAN
STRENG FRONT: Vi synes nye Qashqai har en klart mer markert personlighet enn dagens modell. Foto: NISSAN Vis mer

Les alt om Årets Bil her!

(DinSide.no): Nissan har fått to bein å stå på takket være suksess-elbilen Nissan Leaf.

Svært lenge har imidlertid den japanske produsenten måttet støtte seg til hovedsakelig ett produkt, den svært vellykkede Qashqai.

Godt over 20 000 eksemplarer av Qashqai er solgt her i landet siden lanseringen i 2007.

Folke-SUV og crossover Bildet vi viser her, er dessverre bare en såkalt «teaser», disse vanvittig irriterende forsmak-bildene produsentene sender ut for å holde publikums oppmerksomhet i lengre tid før en lansering.

Oftest dropper vi å publisere disse, men dette bildet viser tross alt hvordan bilen kommer til å se ut, om enn bare forfra i denne omgang.

Det vi konstaterer med en gang, er at fronten har en slående likhet med den nye Nissan X-Trail, som skal på markedet til neste år.

Denne typen bil kalles stadig oftere «crossovere» snarere enn SUV-er, men det viktigste er egentlig at det er biler som er mer høyreiste og ser røffere ut enn kompakte stasjonsvogner.

X-Trail er den europeiske tvillingbroren til amerikanske Nissan Rogue, som nylig ble lansert der som annen generasjon. Qashqai kommer til å framstå som en bil som vil ha en utfyllende rolle i tilsvarende klasse.

Kommer snart Kommer nye Qashqai til å følge opp suksessen til forgjengeren?

Tida vil vise, men hvis de nye designtaktene er noe å gå etter, burde det være gode sjanser for det - hvis prisen blir riktig.

Uansett har vi ikke lenge å vente før vi kan fortelle mer - vi kommer om ikke lenge til å prøvekjøre nye Qashqai og deretter formidle våre første inntrykk.

LES OGSÅ PÅ DINSIDE.NO:
Nå ligger Nissan øverst på lista
Ikke la deg lure av dette piggdekk-oblat-trikset
Visste du at kravene til mønsterdybde i dekket forandres 1. november?

KANSKJE SLIK? Slik er interiøret i neste X-Trail. Nissan Qashqai kommer nok til å framstå ganske lik. Foto: NISSAN
KANSKJE SLIK? Slik er interiøret i neste X-Trail. Nissan Qashqai kommer nok til å framstå ganske lik. Foto: NISSAN Vis mer