Nå kommer nye superladere

Det betyr at Tesla-eiere kan rigge seg for langtur.

LADER OPP: Tormod og Hanne Drøyllsmo med sine barna Selma (4) og Johannes (7) kjører fra Trondheim til Legoland i en Tesla Model S med den minste batteripakken. Foto: TESLA MOTORS
LADER OPP: Tormod og Hanne Drøyllsmo med sine barna Selma (4) og Johannes (7) kjører fra Trondheim til Legoland i en Tesla Model S med den minste batteripakken. Foto: TESLA MOTORS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Tesla har allerede åpnet egne ladestasjoner i Danmark, noe mange norske Tesla-eiere benytter seg av. Tesla forventer at ruten mellom Oslo og Stockholm blir en like stor suksess. Nå åpnes nemlig Teslas to første hurtigladestasjoner i Sverige - nærmere bestemt i Karlstad og Arboga.

Det betyr at korridoren mellom Oslo og Stockholm er dekket med hurtigladere for norske Tesla-eiere.

I løpet av året vil infrastrukturselskapet Infratek bygge ytterligere 10-12 Tesla-stasjoner i Sverige. Det skal blant annet bygges stasjoner i Uddevalla, Falkenberg og Löddeköpinge.

LES OGSÅ: Kåret til Årets Bil 2014 i Norge

Bygger videre i NorgeOgså i Norge går utbyggingen av Teslas hurtigladestasjoner for fullt. Ladestasjonene på Dombås, Lillehammer, Aurland, Gol, Lyngdal og Brokelandsheia, suppleres nå med stadig flere.

- Vi er akkurat ferdige med bygging av hurtigladestasjoner i Vinje, Solli og i Sandane. Stasjonene er en viktig del av den nasjonale ladeinfrastrukturen til Tesla da det stadig kommer flere Teslaer på de norske veiene, sier kommunikasjonssjef Espen Mathisen i Infratek.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer