Nå reiser rekordmange til byen som aldri sover

Her er høstens norske storbyfavoritter.

NEW YORK: I år som i fjor er det New York som troner på toppen over nordmenns storbyferiefavoritter hos reisebyrået Ticket - Norges nest største fritidsreisebyrå. Tre ganger så mange har foreløpig bestemt seg for å ta turen over Atlanteren denne høsten mot samme tid i 2011. Foto: GARY HERSHORN / REUTERS/ NTB SCANPIX
NEW YORK: I år som i fjor er det New York som troner på toppen over nordmenns storbyferiefavoritter hos reisebyrået Ticket - Norges nest største fritidsreisebyrå. Tre ganger så mange har foreløpig bestemt seg for å ta turen over Atlanteren denne høsten mot samme tid i 2011. Foto: GARY HERSHORN / REUTERS/ NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise

(Dagbladet): Sommerferien er over for de fleste, men det er ingen ting som tyder på at nordmenn har tatt sin siste flytur i år.

Antall nordmenn som skal reise på storbyferie denne høsten, øker nemlig så langt med over 50 prosent sammenlignet med fjoråret, viser ferske tall fra reisebyrået Ticket.

Årsaken til veksten hos reisebyrået kan ha flere årsaker, forklarer markeds- og administrasjonssjef i Ticket, Ellen Wolff Andresen.

- Alle prisene har gått ned, fra små justeringer til over en tusenlapp. Både billige flybilletter og ikke minst en dårlig sommer kan være med å påvirke salget, sier hun til Dagbladet.

New York på topp I år som i fjor er det New York som troner på toppen over nordmenns storbyferiefavoritter.

Tre ganger så mange har foreløpig bestemt seg for å ta turen over Atlanteren denne høsten mot samme tid i 2011, for å besøke byen som ifølge Frank Sinatra ikke sover.

Også andre og tredjeplass på lista er like med fjoråret, henholdsvis London og Barcelona.

Men innen 15. august i år, hadde 35 prosent flere bestilt tur til den britiske hovedstaden sammenlignet med sist høst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer