Nå satser de for fullt igjen

Her er fire av 22 nyheter.

DISKRET FORNYELSE: Ser du forskjellene? De har ikke tuklet voldsomt mye med i40-linjene, men noen endringer kan spores - særlig den nye grillen. Det er nå markante familielikheter mellom Hyundais ulike modeller.  Foto: HYUNDAI
DISKRET FORNYELSE: Ser du forskjellene? De har ikke tuklet voldsomt mye med i40-linjene, men noen endringer kan spores - særlig den nye grillen. Det er nå markante familielikheter mellom Hyundais ulike modeller. Foto: HYUNDAI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Koreanske Hyundai ruster nå kraftig opp, og spesielt i Europa, der merket har hatt en stor suksess de senere årene. Dette takket være en attraktiv modellpalett, med teknologi og design som har gjort enorme fremskritt over kort tid.

Et godt eksempel er den smarte familiestasjonsvognen vi nettopp testet, en bil som etter vår oppfatning er temmelig undervurdert.

Andpusten koreaner Også i Norge var veksten formidabel inntil for et par år siden.

Men i 2013 gikk luften ut av Hyundai-ballongen: Markedsandelen, som hadde vært fire prosent i 2011 og i 2012 falt til 2,9 prosent i 2013 og har hatt en brattere utforbakke i 2014. Etter årets elleve første måneder er det koreanske merkets andel av det norske markedet bare 1,6 prosent og i november var til og med lille Renault foran Hyundai på statistikken (godt hjulpet av sin elbil Zoe).

22 nyheter Derfor er det nok med glede den norske importøren idag annonserer 22 nyheter fram til 2017, og her er de fire første:

•  Fornyet, oppgradert i30: Nye motorer, girkasser og designelementer. •  Nye i30 Turbo: 1,6 liters T-GDI-motor med 186 hk. •  Nye i20 i i coupeversjon, altså en ny variant av den nye i20-designen. •  Fornyet i40 med forbedringer både utvendig og innvendig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer