Nå skal vi grille!

Tid for velsmakende måltider ute, sjekk disse oppskriftene.

HERLIG SOMMERMAT: Krydrede kjøttboller med grillet paprika og potetsalat. Foto: ALL OVER PRESS
HERLIG SOMMERMAT: Krydrede kjøttboller med grillet paprika og potetsalat. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Duften brer seg gjerne i nabolag etter nabolag - nå er det grillsesong! Med lange, lyse kvelder er anledningen til å grille på plass. 

Forbereder du tilbehør og dekker bordet på forhånd, kan du bare kose deg - enten du nyter livet med familien eller inviterer på grillfest.

Krydrede kjøttboller med grillet ­paprika og potetsalat (4 porsjoner)

Kjøttboller passer godt å træ på spyd. Pass på at farsen er ganske fast. Klem godt rundt ­spydene.

• 8 trespyd• 500 g karbonade- eller kjøttdeig• 1 ss salt• 2 ss lettkokte havregryn• 1 ss tørket oregano• 3 ss finhakket persille• 2 ss potetmel• 2 hvitløkbåter• ca. ½ dl vann• 50 g fetaost• 4 små, røde snacks­paprika

Potetsalat:• ¾ dl olivenolje• 4 ss balsamicoeddik• salt• sukker• nykvernet pepper• 4 ss finhakket gressløk• 6 ss finhakket dill• 800 g kokte poteter• 100 g fetaost

1. Legg spydene i vann i ca. ½ time.

2. Rør kjøttet godt med salt og tilsett havregryn, oregano, persille, potetmel og knust hvitløk. Rør i vann til en passe fast farse. Smuldre fetaost, og rør den i farsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer