Norgesferie:

Nå stuper flybillettprisene

Og nå kommer helt nye flyruter for sommerferien.

BILLIGERE Å FLY: Etter rekordhøye flypriser, stuper nå kostnadene for passasjerene. Norwegian halverer prisene på enkelte strekninger. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector
BILLIGERE Å FLY: Etter rekordhøye flypriser, stuper nå kostnadene for passasjerene. Norwegian halverer prisene på enkelte strekninger. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Flyselskapene senker prisene på sommerens flyreiser - og noen av billettene selges nå med hele 83 prosents rabatt. Og nå kommer helt nye sommerruter.

Dobler seteplass - prisene stuper

- Myndighetenes avgjørelse om at vi kan fylle alle setene i flyene, gjør at det er 30 prosent flere billetter på markedet for Norgesferien, og dette påvirker naturligvis prisene, sier informasjonsdirektør Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian og fortsetter:

- Når kapasiteten øker vil prisene bli påvirket. Kundene får flere valgmuligheter og så vil også etterspørselen være med på å påvirke prisene.

- At myndighetene nå går bort fra én-metersregelen om bord gir oss anledning til å selge resterende 50 prosentene. Og derfor startet vi en norgeskampanje, sier Catharina Solli, kommunikasjonssjef i Widerøe.

- Å fylle flyene nå på så kort tid er mer enn utfordrende. Å tilby kundene våre flybilletter til en god pris for å fylle flyene, anser vi er fornuftig og en god idé.

Munnbind for alle

Setekapasiteten økes fra 15. juni, og nå jobber også alle flyselskap med å innføre like krav om bruk av munnbind om bord. SAS har allerede hatt dette kravet en tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.