Norgesferie:

Nå stuper flybillettprisene

Og nå kommer helt nye flyruter for sommerferien.

BILLIGERE Å FLY: Etter rekordhøye flypriser, stuper nå kostnadene for passasjerene. Norwegian halverer prisene på enkelte strekninger. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector
BILLIGERE Å FLY: Etter rekordhøye flypriser, stuper nå kostnadene for passasjerene. Norwegian halverer prisene på enkelte strekninger. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Flyselskapene senker prisene på sommerens flyreiser - og noen av billettene selges nå med hele 83 prosents rabatt. Og nå kommer helt nye sommerruter.

Dobler seteplass - prisene stuper

- Myndighetenes avgjørelse om at vi kan fylle alle setene i flyene, gjør at det er 30 prosent flere billetter på markedet for Norgesferien, og dette påvirker naturligvis prisene, sier informasjonsdirektør Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian og fortsetter:

- Når kapasiteten øker vil prisene bli påvirket. Kundene får flere valgmuligheter og så vil også etterspørselen være med på å påvirke prisene.

- At myndighetene nå går bort fra én-metersregelen om bord gir oss anledning til å selge resterende 50 prosentene. Og derfor startet vi en norgeskampanje, sier Catharina Solli, kommunikasjonssjef i Widerøe.

- Å fylle flyene nå på så kort tid er mer enn utfordrende. Å tilby kundene våre flybilletter til en god pris for å fylle flyene, anser vi er fornuftig og en god idé.

Munnbind for alle

Setekapasiteten økes fra 15. juni, og nå jobber også alle flyselskap med å innføre like krav om bruk av munnbind om bord. SAS har allerede hatt dette kravet en tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer