Sommerferie:

Nå stuper prisene - må selge sydenturer til under halv pris

Derfor kan du finne rekordbillige turer akkurat nå.

Hete dager gir kjølig prismarked: Reiseoperatørene dumper prisene for høstens sydenreiser. Du kan lett finne priser med 70 prosents rabatt. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector
Hete dager gir kjølig prismarked: Reiseoperatørene dumper prisene for høstens sydenreiser. Du kan lett finne priser med 70 prosents rabatt. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Dersom du ikke er lei av sol og varme så kan du gjøre et skikkelig sydenkupp akkurat nå. For nå setter charterselskapene ned prisene på hundrevis av reiser til populære reisemål.

Både nordmenn, svensker og dansker har gledet seg over ukesvis med glimrende sol- og badeforhold på hjemmebane. Og det store rushet av solhungrige sensommerkunder har derfor uteblitt. Dermed risikerer reiseoperatørene å brenne inne med usolgte reiser både i august og september.

Disse reisene pøses nå ut på markedet med sterkt reduserte priser. Turer som tidligere har kostet nærmere 9000 kroner selges for en tredel av prisen. Rabattene på restplass-sidene varierer jevnt over fra 20-70 prosent.

Høsten på billigsalg

- Sommerreisene ble jo solgt lenge før det varme været kom, men det er godt med muligheter igjen i høst. Nå er det ikke lenge igjen av skoleferien, og da kan man gjøre gode kupp. To voksne kan få reiser til 3-4000 kroner til både Hellas, Kanariøyene, Bulgaria, Tyrkia og Kroatia, sier Siri Røhr-Staff, Informasjonssjef i Ving Norge.

Direktør i Amisol, Gunder Moe, sier at en god sommer normalt vil påvirke høstsalget i negativ retning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer