Nå tar vi de private problemene med oss på jobben. Det koster arbeidsgiver dyrt

Tapt arbeidstid utgjør totalt over 4500 timer årlig i Norge.

Kontor er lik hjemme: Hver fjerde norske arbeidstakere sier at de har brukt minst 50 timer av arbeidstiden til å håndtere ulike typer konflikter. FOTO: NTB Scanpix
Kontor er lik hjemme: Hver fjerde norske arbeidstakere sier at de har brukt minst 50 timer av arbeidstiden til å håndtere ulike typer konflikter. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Én av sju nordmenn sier de har vært i en juridisk konflikt som har lagt beslag på arbeidstiden deres, viser en fersk undersøkelse Opinion har utført for Help Forsikring.

Hver fjerde norske arbeidstakere sier at de har brukt minst 50 timer av arbeidstiden til å håndtere ulike typer konflikter. Blant annet dreier det seg om å fremskaffe dokumentasjon, lete opp informasjon, kontakte advokat eller ta private telefonsamtaler.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer