+ Du leser nå Dagbladet Pluss

Bjørn Kjos og kona Gerd Helene

- Nå tenker jeg tilbake på ulykken som en god ting

Da Bjørn Kjos og Gerd Helene krasjet med hverandre i skibakken, ble kona så skadet at hun måtte lære seg å gå på nytt. Slik ble livet deres etter ulykken.

LAST OG BRAST: Gerd Helene og Bjørn Kjos gleder seg til late dager på hytta ved Nesbyen - og å få familie og barnebarn på besøk.
LAST OG BRAST: Gerd Helene og Bjørn Kjos gleder seg til late dager på hytta ved Nesbyen - og å få familie og barnebarn på besøk.Vis mer

Uansett hva som måtte skje med Norwegian framover, er i hvert fall etterslekta i rute for toppsjefen Bjørn Kjos (72) og kona Gerd Helene (69). I midten av februar gikk nemlig det åttende barnebarnet inn for landing.

- Det er virkelig en av livets store gleder å kunne bli besteforeldre igjen. Det har vært travelt for Bjørn lenge nå, men jeg vet at tiden med dem gir ham ekstra energi, sier Gerd Helene Kjos med et smil.

- Ja, er det noe jeg drømmer om å få mer tid til, så er det tid med barnebarna. Men nå som det er påske, bør det være gode muligheter for det, supplerer Bjørn Kjos.

Stolte av røttene sine

Ifølge Kapital hadde Norwegian-gründeren i 2018 en nettoformue på 3,8 mrd. kroner, men det er lite nykker å spore hos ekteparet Dagbladet møter i flyselskapets lokaler på Fornebu.