Du leser nå Dagbladet Pluss
LAST OG BRAST: Gerd Helene og Bjørn Kjos gleder seg til late dager på hytta ved Nesbyen - og å få familie og barnebarn på besøk.
LAST OG BRAST: Gerd Helene og Bjørn Kjos gleder seg til late dager på hytta ved Nesbyen - og å få familie og barnebarn på besøk. Vis mer

Bjørn Kjos og kona Gerd Helene

- Nå tenker jeg tilbake på ulykken som en god ting

Da Bjørn Kjos og Gerd Helene krasjet med hverandre i skibakken, ble kona så skadet at hun måtte lære seg å gå på nytt. Slik ble livet deres etter ulykken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Uansett hva som måtte skje med Norwegian framover, er i hvert fall etterslekta i rute for toppsjefen Bjørn Kjos (72) og kona Gerd Helene (69). I midten av februar gikk nemlig det åttende barnebarnet inn for landing.

- Det er virkelig en av livets store gleder å kunne bli besteforeldre igjen. Det har vært travelt for Bjørn lenge nå, men jeg vet at tiden med dem gir ham ekstra energi, sier Gerd Helene Kjos med et smil.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer