Nå vil flere kjøpe mini-SUVen

Audi avlyser midtlivskrisen.

STERKT MØØØTE: Vi fant ikke tre kuer, men møtte på ei ku. Den hadde lite å utsette på den nye Audien. Foto: KNUT ARNE MARCUSSEN / AUTOFIL / DINSIDE.NO
STERKT MØØØTE: Vi fant ikke tre kuer, men møtte på ei ku. Den hadde lite å utsette på den nye Audien. Foto: KNUT ARNE MARCUSSEN / AUTOFIL / DINSIDE.NO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Det føles som om det var i forgårs Audi lanserte sin SUV-variant i kompaktklassen — Q3, selv om det nå har gått tre år. SUV-alternativet til Audi A3, som i disse dager er aktuell som ladbar hybrid, er allerede klar for en midtlivsoppdatering.

Q3 har ikke solgt spesielt bra i Norge, noe importøren satser på å endre når nykommeren kommer til landet i februar.

Du blir ikke akkurat blåst over ende av forandringene Audi har tilført modellen, som konkurrerer mot BMW X1 og Range Rover Evoque. I stedet er det forsiktige grep som er tatt for å forbedre mini-SUV-en fra utgangspunktet.

Skarpere linjer På utsiden er det første du legger merke til den nye singelframe-grillen, som fra nå av blir forbeholdt Audis Q-modeller. Lyktene foran og bak har fått ny design. Xenon og LED-kjørelys er blitt standardutstyr, og tåkelysene i fronten er blitt integrert i hovedlykta.

Nye fangere, mer horisontale linjer og større luftinntak bidrar til at bilen nesten ser bredere ut. Skarpere linjer preger også sidene langs kanalen.

Les mer: Bør du velge BMW X1 eller Mercedes-Benz GLA?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer