Du leser nå Dagbladet Pluss

Nadia Hasnaoui: - Mobbingen gjorde meg sterk

Nadia Hasnaoui nyter stor suksess, men livet har slett ikke bare vært en dans på roser.

SJARMERENDE PÅ SKJERMEN: Nadia Hasnaoui er en av Norges mest populære programledere. Hun har grepet mulighetene hun har fått i livet og ikke veket når hun har møtt motstand. Foto: Espen Solli, NRK, NTB Scanpix, Se og Hør og privat
SJARMERENDE PÅ SKJERMEN: Nadia Hasnaoui er en av Norges mest populære programledere. Hun har grepet mulighetene hun har fått i livet og ikke veket når hun har møtt motstand. Foto: Espen Solli, NRK, NTB Scanpix, Se og Hør og privatVis mer

Den unge jenta med de strittende mørke krøllene og det eksotiske navnet Nadia, fikk fort merke at hun ikke var som alle de andre på barneskolen. Hun passet ikke inn blant de andre elevene, og ble raskt stemplet som annerledes.

- Jeg ble ertet for mitt rare navn og strittende krøller. Det var ikke noe gøy, men det har gjort meg hardhudet og tøff. Likevel har det vært slitsomt å være tøff hele tiden…

Nadia Hasnaoui (54) sitter på bryggekanten på Ulvøya og forteller om oppveksten. Den skulle forme henne, og en dag legge grunnlaget for en blomstrende TV-karriere.

Mobberne skulle bare visst at klassekameraten i fremtiden har blitt et av Norges mest profilerte og folkekjære TV-fjes. En kvinne som hadde sitt eget talkshow, flere ganger intervjuet kongefamilien, og ledet Eurovision Song Contest foran over 100 millioner seere.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.