Når bartenderen drar i spaken, må du ikke tro det er øl du får i glasset

En tradisjonell engelsk pub byr ofte på mer enn øl.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): En tradisjonell engelsk pub byr ofte på mer enn øl.

Når høstmørket senker seg og pubene frister med peiskos og pints, er eplegårdene på den engelske landsbygden godt i gang med innhøstingen av frukten som snart skal bli til sider.

Den gylne nektaren som har vært produsert av fruktbønder og bryggerier i århundrer, gjennomgår en ny blomstringstid i puber og siderhus på kryss og tvers av Storbritannia.

Londonpub I ukedagene er «The Williams Ale & Cider House» i øst London ivrig besøkt av stamgjester som arbeider i området.

På kveldene kommer ofte sider-entusiaster langveis fra for å prøve pubens sider-assortiment.

På lørdager er stedet ofte fylt med et yngre publikum som gjerne spiller brettspill mens de lader opp til pubens «quiz-night», eller møter vennegjengen for noen drinker før turen går videre til øst-Londons mange trendy nattklubber.

- Vi har en unik beliggenhet i nærheten av Liverpool Street station og Old Spitalfields Market, samt hippe Shoreditch og Brick Lane, sier bartender Oscar Schroll (20).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer