Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Når Bernhard tar føttene dine i sine hender flyter himmelen inn i hodet ditt

På rommet om kvelden finner du overraskelser overalt.

HIMMELSK: Taj Exotica Resorts & Spa på Maldivene.
HIMMELSK: Taj Exotica Resorts & Spa på Maldivene. Vis mer

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet Inne & ute): Hotelltesten.

Når Bernhard på Taj Exotica på Maldivene tar føttene dine i sine hender, mens du lytter til turkise bølger mot hvit sand utenfor, flyter himmelen inn i hodet ditt.

Forklaringen er at Bernhard jobber på det indiskinspirerte Jiva Spa, spakjeden som følger den indiske hotellkjeden Taj Hotels.

Et besøk her vil ganske sikkert være den beste spaopplevelsen du kommer til å få i ditt liv, enten Bernhard er ledig eller ikke.

Luksusøy Taj Exotica er Taj Hotels luksusøy på Maldivene (det er bare ett hotell pr. øy).

Sammenliknet med charterprisene til eksotiske strøk i høysesonger som påske og vinterferie, kan det la seg gjøre å oppleve dette stedet til nesten samme pris. Men kvaliteten, ja, den kan ikke sammenliknes.

Den beste, og det beste, er begreper vi ofte bruker ganske nonchalant. Men etter et opphold på Taj Exotica er det den følelsen som sitter igjen.

Villa med butler Butleren (ja, vi har en slik) vår er Mohammed. Han kunne ikke vært bedre. Interessant, kunnskapsrik, vennlig og dyktig.

Når vi kommer tilbake på rommet om kvelden, etter middag, er det overraskelser overalt. Roseblader på sengene, konfekt, en likør med isbiter på terrassen, nystrøkne klær og duftlys, for eksempel.

Rommet er for øvrig en villa på påler over vannet, med et eget lite svømmebasseng, en stor terrasse og et par stiger ned i vannet.

Den beste noensinne Frokosten er også den beste, den indiske maten vi bestiller til middag er den beste noensinne, solsengene, yogatimen på morgenen, fatene med kald frukt som serveres oss straks vi slår oss ned ved det store fellesbassenget, utsikten fra treningsrommet, alt er som en drøm.

Men det aller, aller beste er servicen. Som er ytterst profesjonell, vennlig, korrekt, uformell, og i tillegg oppleves som genuin. I alle ledd.

Det er rett og slett godt gjort. Taj Exotica byr på den beste servicen denne hotelltesteren noen gang har opplevd.

Ser bare stjerner Så hva gjenstår å drømme om etter et opphold på Taj Exotica på Maldivene?

Å komme tilbake selvsagt.

Bernhard, jeg lukker øynene, og jeg ser bare stjerner. Mange flere enn de fem hotellet (selvsagt) har.

Og seks øyne på terningen.

• Dagbladets hotelltester finner du her.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling