Når et barn skal dø

I 21 år har Trine og ektemannen levd et liv med alvorlig syke, døende barn. De har fulgt sine to døtre til grava, mens sønnen Elias (11) lever på lånt tid. Vi ble med Trine til Tyskland for å lære å se døden med nye øyne.

TAPPER: Trine orker ikke å tenke for mye på dagen da Elias også skal dø. Hun må bruke energien på å holde seg oppe, og beskriver det slik: - Jeg går på en smal klippe. Det er så bratt på begge sider, at jeg må bare gå rett fram. Jeg har ikke noe annet valg. På et tidspunkt vet jeg at det går rett ned igjen. Foto: Tommy Halvorsen
TAPPER: Trine orker ikke å tenke for mye på dagen da Elias også skal dø. Hun må bruke energien på å holde seg oppe, og beskriver det slik: - Jeg går på en smal klippe. Det er så bratt på begge sider, at jeg må bare gå rett fram. Jeg har ikke noe annet valg. På et tidspunkt vet jeg at det går rett ned igjen. Foto: Tommy Halvorsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer