Hjerneslag

Når minuttene teller - dette må du vite om hjerneslag

Herman (85) falt plutselig om på gulvet. Tilfeldigvis fant kona Reidun (81) ham

FANT HAM PÅ GULVET:  - Det har blitt en del munngymnastikk, sier Herman Lippestad (85). I september fikk han hjerneslag, og det var bare flaks at kona Reidun (81) bare var 10 minutter unna da uhellet rammet. Foto: Bjørn Langsem 
FANT HAM PÅ GULVET:  - Det har blitt en del munngymnastikk, sier Herman Lippestad (85). I september fikk han hjerneslag, og det var bare flaks at kona Reidun (81) bare var 10 minutter unna da uhellet rammet. Foto: Bjørn Langsem  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg drømmer om å være i sving til våronna igjen. Det er moro å kunne gjøre noe nyttig, sier Herman Lippestad (85).

Som 26-åring tok han over driften av familiegården på Hobøl i Østfold. Og selv om det er noen år siden han gikk av med pensjon, er det ikke mer enn et par måneder siden han var ute og tresket på jordene sist.

Men i september falt han plutselig om på kjøkkengulvet. Kona Reidun Lippestad (81) var ute på ærend, og Herman var ikke i stand til å melde fra om det som hadde skjedd. I ettertid er han overrasket over hvor fort det hele gikk.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer