Ned 30 kilo uten diett

Ingvill (49) raste ned i vekt - helt uten å måtte følge et stramt program. I artikkelen deler hun metoden som gjorde at hun lyktes, og Norges fremste professor på overvekt deler sin oppskrift.

NYTER LIVET: Etter å ha prøvd en rekke slankekurer, uten å lykkes, kom vendepunktet. Ingvill har en teknikk som fungererer hver gang hun får lyst på et ekstra stykke pizza eller blir fristet av noe annet usunt. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet
NYTER LIVET: Etter å ha prøvd en rekke slankekurer, uten å lykkes, kom vendepunktet. Ingvill har en teknikk som fungererer hver gang hun får lyst på et ekstra stykke pizza eller blir fristet av noe annet usunt. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer