Nei, dette er ikke Apple TV

Men den nye TV-boksen fra Get.

NY BOKS: Get lanserer en ny TV-boks som er mindre og har flere funksjoner enn forgjengeren. Get
NY BOKS: Get lanserer en ny TV-boks som er mindre og har flere funksjoner enn forgjengeren. Get Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En ny TV-boks skal forandre måten vi bruker TV på. Det sier hvert fall sjefen i Get.

- Get forandret folks TV-vaner i 2007 da vi lanserte vår første Get boks med opptaksfunksjon. Få kan i dag tenke seg en TV-hverdag uten å kunne sette TV-sendingen på pause, spole eller ta opp TV-programmer og serier. Nå, fem år senere, er vi snart klare med et nytt tv-konsept som igjen vil forandre måten vi bruker tv på, sier Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get.

Markedets minste Get Box Mikro heter produktet i det nye konseptet fra Get. Den skal ha en ytelse som er tre ganger høyere enn en vanlig TV-boks og Get hevder den skal være markedets minste. Den får det samme brukergrensesnittet i HD som den store Get-boksen, den får digital surroundlyd og er helt lydløs. I tillegg skriver Get at den er klargjort for nye og større oppgaver, uten at Get avslører hva det innebærer.

Get box Mikro blir etter hvert den nye startboksen for Get sine kunder og erstatter i første omgang den sølvfargede TV-boksen som er starttilbudet Get har til sine kunder.

Kommer i mai HjemmePC er kjent med at enkelte kunder av Get har fått melding om at de skal få den nye TV-boksen i løpet av mai. Pressemeldingen fra Get inneholder ingen tekniske spesifikasjoner eller detaljer om funksjonalitet. Designmessig er det mye som minner om Apple TV.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer