- Nei, dette vil jeg ikke spise!

Slett ikke alle knekkebrød av typen «hjemmelaga» frister.

TEST AV KNEKKEBRØD: Vi har testet 17 typer hjemmebakte knekkebrød. Kun én får terningkast 6, men det er mange som får terningkast 1 ... Foto: BERIT B. NJARGA / DINSIDE.NO
TEST AV KNEKKEBRØD: Vi har testet 17 typer hjemmebakte knekkebrød. Kun én får terningkast 6, men det er mange som får terningkast 1 ... Foto: BERIT B. NJARGA / DINSIDE.NO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

  • Flere matsaker på db.no/mat

Det kommer stadig flere typer «hjemmelaga» knekkebrød i butikkhyllene. Vi har smakstestet 17 forskjellige varianter, og det er store forskjeller. Mer om hvordan vi har testet, finner du nederst i saken.

Del med vennene dine

Noen er svært fristende. Andre lukter så vondt at vi rett og slett ikke har lyst til å smake.

- Du skal jo ha lyst til å spise det også ... Baker Emmanuel Rang som har smakt sammen med oss, er klar på én ting: Det er greit at mange spiser knekkebrød fordi de ønsker å spise sunt, men det skal jo smakegodt også.

- Jeg ville lett etter noe som ser delikat ut, og som man har lyst til å spise, sier han.

Og akkurat det kan ikke sies om alle knekkebrødene i denne testen. Som for eksempel en av testtaperne, som både Rang og øvrige medlemmer i testpanelet er enige om egentlig står til stryk:

- Nei, dette har jeg rett og slett ikke lyst til å spise!

Knekkebrød er en slags konservering som kan beskytte mot skadedyr: Tar du med slike insekter hjem?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.