<strong>BEGYNTE MED EN KRONIKK:</strong> Det begynte med en kronikk i Aftenposten 27. januar i år. Siden da har Monica Csango vært særdeles opptatt med å snakke om antisemittisme. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN/DAGBLADET
BEGYNTE MED EN KRONIKK: Det begynte med en kronikk i Aftenposten 27. januar i år. Siden da har Monica Csango vært særdeles opptatt med å snakke om antisemittisme. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN/DAGBLADET Vis mer

Nekter å være redd

Monica Csango (45) er jøde, og har aldri mer tenkt å holde det skjult. Nå vil hun grave enda dypere i sin ungarske familiehistorie for å finne ut hvem hun er.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For sju år siden spyttet en kvinne etter Monica Csangos halvannet år gamle sønn utenfor den jødiske barnehagen i Oslo. Monica var ikke der selv, men opplevelsen satte en alvorlig støkk i henne. Etter hvert som sønnen ble større tok hun seg i å kikke seg over skuldra hver gang sønnen nevnte ordet jøde.

- Det ble en vekker for meg, og jeg skammet meg over min egen reaksjon. Det var en situasjon jeg følte jeg ikke kunne leve med, sier Monica Csango i dag.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer