Den store elbilbølgen

Neste år får du 21 nye elbiler å velge mellom

Neste år kommer den store elbil-bølgen feiende over Norge: Alt fra den billige bybilen Skoda Citygo e til Teslas nye Roadster, som ifølge Elon Musk blir verdens raskeste bil. Her er de 21 nye, elektriske bilene du kan velge mellom.

FOR FOLK FLEST: Alle de nye elbilene er på plass i god tid før 2021, når myndighetene etter planen begynner å justere avgiftene på elbiler. Det betyr rimelige biler for folk flest. Foto: Tesla
FOR FOLK FLEST: Alle de nye elbilene er på plass i god tid før 2021, når myndighetene etter planen begynner å justere avgiftene på elbiler. Det betyr rimelige biler for folk flest. Foto: Tesla Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Utvalget av elektriske biler blir plutselig kjempestort. Mens det så langt har vært mye fokus på Tesla og andre dyrere elbiler, kommer det neste år mange biler for folk flest. Alt fra små bybiler og kompakte SUV-er, til spennende familiebiler. Listen er lang og du finner noe for alle behov og lommebøker.

Det beste av alt er at de kommer i tide før norske myndighetene begynner å justere moms eller avgiftsnivået på elbiler fra 2021.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer