Du leser nå Dagbladet Pluss
FOR FOLK FLEST: Alle de nye elbilene er på plass i god tid før 2021, når myndighetene etter planen begynner å justere avgiftene på elbiler. Det betyr rimelige biler for folk flest. Foto: Tesla
FOR FOLK FLEST: Alle de nye elbilene er på plass i god tid før 2021, når myndighetene etter planen begynner å justere avgiftene på elbiler. Det betyr rimelige biler for folk flest. Foto: Tesla Vis mer

Den store elbilbølgen

Neste år får du 21 nye elbiler å velge mellom

Neste år kommer den store elbil-bølgen feiende over Norge: Alt fra den billige bybilen Skoda Citygo e til Teslas nye Roadster, som ifølge Elon Musk blir verdens raskeste bil. Her er de 21 nye, elektriske bilene du kan velge mellom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Utvalget av elektriske biler blir plutselig kjempestort. Mens det så langt har vært mye fokus på Tesla og andre dyrere elbiler, kommer det neste år mange biler for folk flest. Alt fra små bybiler og kompakte SUV-er, til spennende familiebiler. Listen er lang og du finner noe for alle behov og lommebøker.

Det beste av alt er at de kommer i tide før norske myndighetene begynner å justere moms eller avgiftsnivået på elbiler fra 2021.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer