Nesten full klaff for Villa Paradiso på Frogner

Topp atmosfære og service. Pizzaen kan bli enda bedre.

ATMOSFÆRE: Restaurantkonge Jan Vardoen har lykttes enda en gang. Det er fullt hus hver kveld på Solli Plass. Foto: THOMAS RASMUS SKAUGt
ATMOSFÆRE: Restaurantkonge Jan Vardoen har lykttes enda en gang. Det er fullt hus hver kveld på Solli Plass. Foto: THOMAS RASMUS SKAUGt Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Flere matsaker på db.no/mat

Hvem vil vel ikke ha en Villa på beste vestkant?

Det klinger jo umiddelbart som en suksessoppskrift.

Mens Jan Vardøens steinovnsstekte pizzaer tidligere har fordret en dristig taxitur over til østkanten, er det nå mulig for Frogner-folket å nyte italiano á la Løkka uten å forlate Solli plass.

Robinson og Fredag banet seg vei mellom poloskjorter og silkebluser i den nyåpnede restauranten, før de fikk anvist bord oppe på galleriet.

Luftig italiensk - For en total forvandling fra trang Rafens-butikk til luftig italiensk storstue i art deco-stil. Det er sprøtt å tenke på at jeg nylig kjøpte en termos her inne, humret Robinson og skuet ut over Frogner-crowden under dem.

Det så ut til at samtlige av restaurantens 180 sitteplasser var besatt denne myldrende fredagskvelden.

Likevel var støynivået behagelig og en oppmerksom servitør var straks på pletten med meny og engasjerte anbefalinger. De valgte å følge rådene slavisk.

Dermed skålte de snart i hver sin prosecco-aperitiff, den ene smakssatt med ferskennektar, den andre med litt for rause mengder jordbærpuré i glasset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.