Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Nicolay Ramm: Slik ble han Norges nye humorkonge

Det norske folk har lagt sin elsk på Nicolay Ramm (29). Mamma og pappa likte derimot ikke skøyerens karrierevalg.

FOLKEKJÆR: Humoristen
og programlederen
Nicolay Ramm har blitt et kjent og kjært
ansikt for det norske folk. På plass i NRKs
gullrekke på fredagskvelden har han unnagjort en sesong av humorprogrammet «Ramm, ferdig, gå!». Foto: Tor Lindseth, NRK, privat og Se og Hør
FOLKEKJÆR: Humoristen og programlederen Nicolay Ramm har blitt et kjent og kjært ansikt for det norske folk. På plass i NRKs gullrekke på fredagskvelden har han unnagjort en sesong av humorprogrammet «Ramm, ferdig, gå!». Foto: Tor Lindseth, NRK, privat og Se og Hør Vis mer

For tre år siden satt Nicolay Ramm (29) alene på kontoret som nattevakt på NRK og slurpet kaffe mens han la ut sportssaker på NRKs tekst-TV. Det var ingen ting som tydet på at unggutten skulle bli Norges nye TV-stjerne!

De siste årene har han fått vise sitt komiske talent, med hysteriske parodier på landets kjente og kjære idrettshelter. Likevel var han ikke forberedt på å få sitt eget TV-show, «Ramm, ferdig, gå!». Ei heller at han skulle overta sendetiden til Norges mest sette program – «Nytt på nytt».

- Nå er det min tur, ja. Tre år er en stund, men det føles likevel som om det har gått veldig fort. Det er ikke så lenge siden jeg oppdaterte Tekst-TV. Det er helt sykt.

Forrige fredag var 29-åringen ferdig med sjette og siste episode av «Ramm, ferdig, gå!». Han innrømmer at han gikk til jobben med stor ærefrykt og mye nerver.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?