Nisser og rødt er helt ut

Klementiner og svibler, kvister og granbar, og fargene hvitt, rosa og gull - slik pynter Norges største interiørbloggere til jul.

INSPIRASJON: Nå er det bare et par dager i gjen til julaften. La deg inspirere av sju ulike bloggeres fantastiske julepyntede hjem! FOTO: Stine Ringen Rogstad / Hilde Mork
INSPIRASJON: Nå er det bare et par dager i gjen til julaften. La deg inspirere av sju ulike bloggeres fantastiske julepyntede hjem! FOTO: Stine Ringen Rogstad / Hilde Mork Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hvit jul innendørs, neonrosa fremfor rødt, friske blomster, masse klementiner, grener, granbar og kongler. Hos Norges fremste interiørbloggere finner du ikke så mye som en liten nisse, og rødt holder de seg langt unna. Less is more-tankegangen står høyt i kurs, og juletrepynten går enten i hvitt, natur og sølv, eller rosa, pasteller og gull.

Her gir sju av Norges ledende interiørbloggere deg sine beste tips til hvordan du bør pynte til jul - og viser frem sine trendy julepyntede hjem.

Jul hos Stine Her bor: Stine Ringen Rogstad (28), bor på landet på en gård rett utenfor Lillestrøm med samboeren og en liten gutt som snart fyller fire. Huset er en enebolig fra 1860, som paret har pusset opp og flyttet inn i for 1,5 år siden. Stine blogger på Stines Hjem - Livet på landet

Stil: Stilen min er original, fargerik og landlig - en god miks av bruktfunn, og farger og former som jeg liker.

Sånn pynter jeg til jul: Julepynten forandrer seg omtrent hver jul, men pastellfarger og naturelementer går som regel igjen. Jeg liker å hente inn kvister med bær, kongler eller andre ting, jeg ser hva jeg finner når jeg går turer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer