Noe av det hotteste som serveres i verdens storbyer for tida

Slik lager du «pork belly ramen», nudelsuppe med ribbe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere oppskrifter fra Jan Robin Ektvedt.

(Dagbladet): Helgekos.

Ramen - eller nudelsuppe - er noe av det hotteste som serveres i mange av verdens storbyer for tida.

Folk elsker de store bollene med kraft og nudler, toppet med vårløk, bønnespirer, koriander.

Og gjerne rikelig med chili.

Nudelsuppe med ribbe - En veldig god variant er «pork belly ramen», altså nudelsuppe med ribbe. Det er en suppe med masse smak, og absolutt en av mine favoritter, forteller Jan Robin Ektvedt.

- Og ribbe er perfekt nå i juni, men da helst den spicy varianten med mye chili, soya og mye hvitløk, sier han.

Han skjærer den ferdigstekte ribba i ganske tynne skiver, legger dem i en suppebolle sammen med nudler og heller over rykende varm buljong.

- Jeg liker aller best å lage ramennudlene selv, da blir suppa ekstra god, men man kan selvfølgelig kjøpe ferdige nudler også. Bare pass på å ikke koke dem for lenge, under ett minutt er gjerne nok, råder Jan Robin.

Krydrede kyllingvinger En av sommerens favoritter på Hitchhiker er krydrede kyllingvinger med en spennende og kraftig krydderblanding av blant annet spisskummen, kakao, chilipulver og kaffe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer