Norske cøliaki-funn vekker oppsikt

Norske forskere har avdekket forekomsten av cøliaki i Norge og effekten av glutenfrikost. - Overraskende, mener norsk lege.

GLUTEN: Cøliakere blir syke av gluten som er et protein som finnes i de fleste bakevarer og pasta Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
GLUTEN: Cøliakere blir syke av gluten som er et protein som finnes i de fleste bakevarer og pasta Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer