Norske turister får alternativ til Egypt

Star Tour setter inn ekstrafly fra Oslo til Tenerife, for å gi gjester som skulle på ferie til Egypt et alternativ.

FRAKTES TIL TENERIFE: Star Tour setter nå inn det første ekstraflyet som skal gå fra Oslo til Tenerife, for å gi norske turister alternativ til Egypt. Foto: John T. Pedersen/Dagbladet
FRAKTES TIL TENERIFE: Star Tour setter nå inn det første ekstraflyet som skal gå fra Oslo til Tenerife, for å gi norske turister alternativ til Egypt. Foto: John T. Pedersen/DagbladetVis mer

Ifølge selskapets beregninger er nærmere 8.000 nordmenn rammet av at uroen i Egypt gjør det lite tilrådelig å dra på ferie til landet.

Tirsdag skulle to fly med feriegjester fra Hurghada på den egyptiske rødehavskyst lande på Gardermoen og på Sola ved Stavanger.

- Vi er i kontinuerlig kontakt med våre folk på de egyptiske reisemålene. Ifølge tilbakemeldingene vi får er alt rolig der, sier administrerende direktør Christian Lunde i Star Tour ifølge tirsdagens pressemelding.

Lunde opplyser at 1.734 Star Tour-kunder er rammet av stansen i reiser til Egypt. Det første ekstraflyet fra Oslo til Tenerife skal etter planen gå 8. februar, altså tirsdag i neste uke.

Ekstraflyene vil deretter fortsette å frakte Star Tour-reisende til kanariøya fram til slutten av påsken.

(NTB)