Norwegian er Nordens soleklart mest populære lavpris-selskap

Fortsatt på topp, klagestormen til tross.

MEST POP: En undersøkelse blant over 16000 europeiske flypassasjerer, viser at Norwegian fortsatt er det mest populære lavpris-selskapet i NPorden. Også i resten av Europa står selskapet sterkt. Foto: NTB Scanpix
MEST POP: En undersøkelse blant over 16000 europeiske flypassasjerer, viser at Norwegian fortsatt er det mest populære lavpris-selskapet i NPorden. Også i resten av Europa står selskapet sterkt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke til å komme forbi at det har vært en del støy rundt Norwegian i sommer. Flygermangel og innstilte fly satte mangt et passasjer-sinne i kok.

Det ble snakket relativt høyt om kriser og tapt omdømme.

Nå viser imidlertid en undersøkte som reisebyrået Travellink har foretatt at Norwegian fortsatt har solid tillit blant de reisende, både i Norge og i resten av Europa for den del.

Spørreundersøkelsen ble riktignok gjennomført i juni i år, før pilotmangelen slo inn for fullt, men er uansett god lesing for Bjørn Kjos og Norwegian-ledelsen.

Norwegian er Nordens mest populære lavprisflyselskap

Best i Norden

Det er det nettbaserte reisebyrået Travellink som har gjennomført studien blant europeiske reisende rundt bruk og erfaringer med lavprisflyselskaper.

- Norwegian inntar førsteplassen med stor margin både i Norge, Sverige, Danmark og Finland når det gjelder ferie- og fritidsreiser. Tross knallhard konkurranse kaprer de også en meget sterk bronseplass i Europa. I Norge kommer Thomas Cook på andreplass, mens bare 11 % av oss fortrekker Ryanair. For Europa er det selskapet EasyJet som kommer på topp fulgt av Ryanair på andreplass og altså Norwegian på tredjeplass, sier countrymanager for Travellink i Norge, Hege Bergsløkken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer