RUNDTUR: Norwegian-flyet fikk beskjed om å vente med å lande. For andrepiloten førte det til en ubehagelig slutt på turen. Foto: Skjermdump Flightradar24
RUNDTUR: Norwegian-flyet fikk beskjed om å vente med å lande. For andrepiloten førte det til en ubehagelig slutt på turen. Foto: Skjermdump Flightradar24Vis mer

Norwegian

Norwegian-flyet måtte vente med å lande - så begynte pilotens mage plutselig å rumle

I flere tusen meters høyde fikk piloten selv oppleve det som er mange reisendes verste mareritt.

Flyet var i rute, og alt så ut til å ende som en helt vanlig tur for Norwegians piloter på flight D82905 fra København til London fredag. Men landingen ble ikke helt som forventet for andrepiloten om bord på morgenflyet.

Kort tid før flyet begynte nedstigningen, ble han ifølge Norwegian uvel - og det i flere tusen fots høyde.

- Flyet ble sirklende over flyplassen en stund. De måtte vente på å få lande på grunn av forsinkelser på flyplassen, forteller kommunikasjonsrådgiver i flyselskapet, Tonje Næss, til Dagbladet.

Forsinkelsen skulle imidlertid vise seg etter hvert å bli det minste problemet. For da flyet egentlig skulle vært trygt nede på bakken, begynte den ene av pilotene å føle et kraftig ubehag.

- Andrepiloten ble syk like før landing. Trolig var det snakk om en matforgiftning. Men sirklingen over flyplassen hadde ingenting med dette å gjøre, understreker Næss.

For til tross for pilotens mageproblemer, ble det ifølge kommunikasjonsrådgiveren ikke foretatt noen nødlanding. Alle passasjerene kunne derfor forlate flyet som normalt.

- Det gikk veldig fint, og kapteinen fikk landet uten problemer, sier Næss til Dagbladet.